VIDEO E DITËS

HUTBE

0 100
Falënderimi i takon vetëm se Allahut, Atë e lavdërojmë dhe vetëm nga Ai falje dhe ndihmë kërkojmë. Dëshmoj se nuk i takon adhurimi askujt...

0 303
Falënderimi i takon Allahut ndërsa përshëndetjet qofshin mbi Pejgamberin, familjen e tij, shokët e tij dhe të gjithë ata që ndjekin rrugën e tij...

ZGJODHËM PËR JU

0 17
Njëzet e dy pyetje dhe përgjigje që më kanë çuditur dhe më kanë shtangur me shkathtësinë dhe mprehtësinë e personit që përgjigjet, andaj po...

0 15
Gjatë thirrjes së tij, i Dërguari i Allahut, sal-lallahu alejhi ue selem, përjetoi sprova të shumta. Megjithatë konsideroj se më e madhja dhe më...

GRUAJA DHE FAMILJA

0 64
Biri im i dashur, një ditë prej ditëve do të më shohësh të plakë, jetë e logjikshme në mendjen time! Të lutëm më jep pak...

0 65
Gruaja: Është parfumi më i mirë dhe fjala më e ëmbël. Burri: Është hundë që merr erë parfumin, dhe vesh që dëgjon fjalët e saj. Gruaja:...

ILMIHALLI

0 52
Sureja Bekare është sureja e dytë me radhë në Kuranin Famëlartë. Është më e gjata në Kuran me 286 ajete. Në këtë sure gjendet...

0 38
باب صلة الرَّحم عن أبي هريرة – رضي الله عنه – أنه قال: سمعت رسول الله يقول: "مَنْ سَرّهُ أَنْ يُبْسَطَ عَلَيْهِ في رِزْقِهِ وَيُنْسَأَ...

NA NDIQNI NË